De 100% suikervrij boeken serie

Alle boeken uit de 100% suikervrij serie kun je bij mij bestellen. De bedragen zijn exclusief eventuele verzendkosten. Afhalen in Voorschoten is natuurlijk ook mogelijk. 

Een leuke lente actie!

Bij aankoop van één boek krijg je 45 minuten gratis coaching cadeau!


100% suikervrij in 30 dagen 

Het wordt steeds duidelijker dat suiker een enorme invloed heeft op de gezondheid. Sterker nog: het zou weleens de hoofdoorzaak kunnen zijn van de huidige obesitasepidemie en veel welvaartsziekten. Carola van Bemmelen daagt je uit om 30 dagen lang suiker te laten staan. Met haar 3-faseplan gaat dat lukken! Gevarieerde recepten (van ontbijtjes tot snacks, van bijgerecht tot overheerlijk dessert), voorbeeldmenu's en praktische tips helpen je de maand door. Je merkt razendsnel effect: voel je energieker, ervaar een betere nachtrust, én gewichtsverlies. Gun jezelf deze gezondheidsverbetering en doe mee aan de Sugarchallenge! Veel informatie over wat suiker met je doet, een praktisch stappenplan om direct aan de slag te gaan! en de meeste ingrediënten zijn gewoon verkrijgbaar bij de supermarkt. 

Dit is hét basisboek! 

Prijs € 19,99

100% suikervrij basiskookboek 

Hét praktische antwoord op de vraag van de vele duizenden Sugarchallenge deelnemers naar eenvoudige, suikervrije recepten. Het bereiken en behouden van een gezonde bloedsuikerspiegel staat centraal. Het boek bevat meer dan 100 heerlijke, eenvoudige en betaalbare suikervrij (en veel glutenvrije) recepten, gemaakt met ingrediënten uit de supermarkt. De recepten zijn geschikt voor het hele gezin.

Prijs: € 19,99 

100% suikervrij drinken

Ruim 35% van onze dagelijkse suikerconsumptie is afkomstig van frisdranken en andere zoete drankjes. Niet alleen in alcoholische versnaperingen, maar ook in dranken die te boek staan als gezond: vruchtensappen, zuiveldrankjes en "energie'-drankjes, zit veel meer suiker dan je verwacht. Carola van Bemmelen geeft in 100 % suikervrij drinken heldere tekst en uitleg over de (gevaren van) verschillende dranken en zorgt onmiddellijk voor een alternatief. In 100% suikervrij drinken staan meer dan 100 heerlijke en gemakkelijk te maken recepten van Sharon Numan. Het wordt met dit boek heel eenvoudig om zelf verrassende en suikervrije drankjes te serveren. 

Prijs: € 19,99

100% suikervrij voor kinderen 

Een praktisch boek voor ouders, opa's en oma's, waarmee je (klein)kinderen kunt helpen minder suiker te eten. Over de gevaren van suiker, in het bijzonder voor opgroeiende kinderen, is al veel gezegd. Tandbederf en overgewicht zijn een bekend gevolg van te veel zoet eten, maar men ontdekt steeds meer verbanden tussen suikerrijke voeding en obesitas, allergieën, gedragsproblemen en diabetes. Carola van Bemmelen en Ester Wiemer geven niet alleen informatie maar ook handig tips en spelletjes die kinderen en hun (groot-) ouders bewuster maken van hoeveel suiker ze eten en welke problemen kunnen ontstaan. Met uiteraard veel praktische basisrecepten voor kindergerechten waar het hele gezin van smult. Met tips voor thuis, opvang en school, traktaties, feestjes en vakanties en dagmenu's en recepten voor elke leeftijdsfase van 0-12 jaar. 

Prijs: € 19,99

100% suikervrij voor altijd

Carola van Bemmelen helpt je in 100% suikervrij voor altijd met een praktisch stappenplan, checklists en veel tips naar een suikerbewuste leefstijl. Een uiterst logisch en praktisch vervolg op de Sugarchallenge: je hebt 30 dagen suikervrij erop zitten. En dan? Je wilt niet meer terug naar je oude, suikerrijke leven, maar compleet suikervrij is toch wel wat streng om voor altijd vol te houden. Ontwikkel je "suikervisie' en leer daardoor om te gaan met suikervrij op vakantie, in je gezin, op je werk. Met volop relaxte, suikerbewuste recepten van Sharon Numan, ook voor speciale, feestelijke gelegenheden.

Van suikervrij naar suikerbewust!

Prijs: €19,99

100% suikervrij voor diabetici 

Dit boek is een praktische handleiding voor iedereen die te kampen heeft met diabetes. Niet alleen zij die zelf de ziekte hebben of in het voorstadium van type 2 verkeren, maar ook voor wie er mee wordt geconfronteerd in zijn omgevingen en voor iedereen die diabetes wil voorkomen. Carola beschrijft hoe diabetes ontstaat, wat er in het lichaam van een diabeet gebeurt en welke rol voeding speelt bij het verminderen en voorkomen van diabetes. Ze laat zien dat suikerbewust leven weleens de oplossing zou kunnen zijn waar veel diabeten naar zoeken.

Prijs: € 19,99

100% suikervrij naar jouw natuurlijke gewicht, slanker in vier weken 

Hoewel de Sugarchallenge géén dieet is, beginnen mensen vaak met een suikervrije leefstijl in de hoop een paar kilo’s kwijt te raken. Daarom maakten Carola van Bemmelen en Sharon Numan een Sugarchallenge afslankspecial. In deze handzame gids staan alle do's en dont's voor iedereen die graag een gezond gewicht wil bereiken zónder dieet, maar door lekker eten volgens de Sugarchallenge lifestyle! Ontdek in 4 weken wat een suikervrije leefstijl je kan brengen en geniet van de overheerlijke, suikervrije recepten om die kennis in de praktijk te brengen.

Prijs: € 9,99