Over mij ...

In het verleden heb ik veel verschillende soorten banen gehad op het gebied van Toerisme en Human Resources. Hierin heeft altijd de dienstverlening en de omgang met mensen centraal gestaan, maar geen enkele baan gaf me de voldoening waar ik naar op zoek was omdat ik mij nooit volledig voor de ander kon inzetten.

Hierop heb ik besloten als zelfstandige verder te gaan en mijn eigen visie te volgen. In deze hectische tijden blijkt het voor steeds meer mensen moeilijk om even stil te blijven staan bij zich zelf. Dit is graag wat ik een ander wil bieden. Een omgeving waar je gericht aan jezelf kan werken op fysiek en/of mentaal vlak of waar je gewoon even helemaal tot rust kan komen. 

Bij Leffelaar Opleidingen/Veerman College heb ik de basis opleiding voor massage gevolgd waarin zowel de kennis van de westerse gezondheidszorg als de oosterse filosofie wordt onderwezen. Daarbij heb ik enkele specialisaties gevolgd, zoals Stoelmassage, AQAMA ® massage en Therapeutische Ontwikkeling.

Daarnaast heb ik een coachingsopleiding gevolgd bij de Academie voor Coaching. Als coach houd je een ander de spiegel voor om zo met drie vragen aan de slag te gaan: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?

Als aanvulling heb ik in 2016 de opleiding Sugarchallenge Food en Mood Coach gevolgd bij Carola van Bemmelen en Danny Vermeeren. Voeding heeft een enorme invloed op je welzijn. Aanpassingen in je eetpatroon kunnen een enorm verschil maken.

De combinatie massage, voeding en coaching is bijzonder, maar voor mij vanzelfsprekend. Ik geloof in een bepaalde wisselwerking. 

Het kan heel goed los van elkaar, maar ook uitstekend naast elkaar. Het belangrijkste is dat je kijkt wat bij jou past, wat jou aanspreekt. Jouw geluk en welzijn dat is wat telt! Ontspanning en aandacht voor je zelf? Daar is soms heel wat lef voor nodig! 

Ik zal me blijven ontwikkelen met nieuwe technieken en specialisaties, maar de kern blijft: geluk en welzijn voor iedereen. Een gezond en ontspannen leven, dat is wat ik iedereen gun!

Warme groet,

Monique Boonstra